Game-Play Zone # Its all about gaming
Forum dedicat jocurilor online si single player aici gasesti tutoriale ghiduri si resurse de cea mai buna calitate. Inregistreaza-te pentru a putea avea acces la cele mai noi stiri in materie de gaming.
ENG:Welcome please REGISTER to see download links and images.

Cerinte privind windows 10

In jos

Cerinte privind windows 10

Mesaj Scris de OkSeNRo la data de Dum Sept 20, 2015 5:45 pm

Cerințe de sistem

Dacă doriți să faceți un upgrade la Windows 10 pe PC-ul sau tableta dvs., iată ce trebuie să faceți. Pentru mai multe informații privind oferta de a face un upgrade gratuit, vă rugăm să vizitați pagina Windows 10 Upgrade pentru detalii.

Cel mai recent SO: Asigurați-vă că rulați cea mai recentă versiune, fie Windows 7 SP1, fie Windows 8.1 Update.
Nu știți ce versiune rulați? Verificați aici pentru a descoperi.
Aveți nevoie să descărcați cea mai recentă versiune? Faceți clic aici pentru Windows 7 SP1 sau Windows 8.1 Update.
Procesor: SoC sau procesor de 1 gigaherți (GHz) sau mai rapid
RAM: 1 gigabit (GB) pentru 32 de biți sau 2 GB pentru 64 de biți
Spațiu pe hard disk: SO de 16 GB pentru 32 de biți SO de 20 GB pentru 64 de biți
Placă video: DirectX 9 sau o versiune ulterioară cu driverul WDDM 1.0
Afișaj: 800x600

Note importante

Utilizatorii de Windows 10 Home vor primi automat actualizări din partea Windows Update, când va fi disponibil. Utilizatorii de Windows 10 Pro și Windows 10 Enterprise vor putea amâna actualizările. Utilizatorii de Windows 10 Pro pot amâna actualizările pentru o perioadă limitată de timp.
Este posibil ca dispozitivele cu capacitate mică de stocare, precum cele cu hard diskuri de 32 GB sau dispozitive mai vechi cu hard diskuri pline, să necesite spațiu de stocare suplimentar pentru a finaliza procesul de upgrade. Veți vedea instrucțiuni în timpul procesului de upgrade, care vă vor spune cum să procedați. Este posibil să fie nevoie să introduceți o unitate flash USB pentru a finaliza upgrade-ul.
Este posibil ca unele dispozitive care au prea puțin spațiu liber disponibil sau hard diskuri mai mici, precum PC-urile cu capacitate de stocare de 32 GB, să rămână cu puțin spațiu disponibil după upgrade. Puteți elibera spațiu pe hard disk și puteți șterge cu ușurință fișiere precum cele temporare sau versiunea anterioară de Windows din setarea pentru sistemul de stocare. Fișierele pentru versiunea anterioară de Windows vă oferă opțiunea de a elimina Windows 10 și de a reveni la versiunea anterioară de Windows. Aceste fișiere sunt șterse automat după o lună de la upgrade. Pentru a elibera spațiu, le puteți șterge acum.
Pentru a realiza procesul de upgrade este necesară o conexiune la Internet. Windows 10 este un fișier mare -- aproximativ 3 GB -- și se pot aplica comisioane de acces la Internet (ISP).
Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului și alte informații importante privind instalarea, vizitați site-ul web al producătorului dispozitivului. Informațiile corecte ale producătorului pot fi găsite pe site-ul de contact al OEM
Capacitatea unui dispozitiv de a accepta un proces de upgrade include factori care depășesc specificațiile sistemului. Aceasta include asistență pentru driver și firmware, compatibilitate cu aplicația și asistență pentru caracteristică, indiferent dacă dispozitivul îndeplinește sau nu specificațiile minime de sistem pentru Windows 10.
Asistența poate varia în funcție de dispozitiv. Găsiți mai multe informații pe pagina Ciclu de viață Windows.
Dacă PC-ul sau tableta dvs. rulează în prezent Windows 7 SP1 sau Windows 8.1 Update, puteți verifica dacă îndeplinește cerințele utilizând „Verificarea PC-ului” din aplicația Get Windows 10. Pentru a deschide aplicația Get Windows 10, faceți clic pe pictograma mică Windows aflată situată în extremitatea din dreapta a barei de activități. Dacă nu o puteți vedea, vizitați-ne pagina cu Întrebări și răspunsuri pentru mai multe informații.
Multe aplicații, fișiere și setări vor migra ca parte a procesului de upgrade. Cu toate acestea, este posibil ca unele aplicații sau setări să nu migreze.
În cazul aplicațiilor împotriva programelor rău-intenționate, Windows va verifica dacă abonamentul dvs. împotriva acestor programe este de actualitate (nu a expirat) și dacă este compatibil pe durata procesului de upgrade.
Dacă aplicația împotriva programelor rău-intenționare este compatibilă și de actualitate, aplicația dvs. va fi păstrată pe durata procesului de upgrade la Windows 10.
Dacă aplicația împotriva programelor rău-intenționate este incompatibilă, Windows o va dezinstala, însă vă va păstra setările. După finalizarea procesului de upgrade, în cazul în care furnizorul dvs. de software-uri împotriva programelor rău-intenționate a informat Microsoft că a creat o versiune compatibilă asociată abonamentului dvs. activ, Windows vă va notifica pentru a instala cea mai recentă versiune disponibilă cu setările configurate anterior procesului de upgrade.
În cazul în care abonamentul dvs/ împotriva programelor rău-intenționate nu este de actualitate (a expirat), Windows va dezinstala aplicați și va activa Windows Defender.
Unele aplicații provenite din software-ul dvs. OEM ar putea fi îndepărtate anterior procesului de upgrade.
În cazul unor aplicații parte terță, aplicația „Get Windows 10” va scana pentru a afla dacă există o compatibilitate cu dispozitivul. Dacă este identificată o problemă cunoscută care va împiedica procesul de upgrade, veți fi notificat cu privire la o listă cu aplicații care prezintă probleme cunoscute. Puteți alege să acceptați, iar aplicațiile vor fi eliminate din sistem anterior procesului de upgrade. Vă rugăm să vă asigurați că ați copiat lista înainte de a accepta ștergerea aplicațiilor.
Utilizatorii copii ai Software-ului Microsoft pentru siguranța familiei care dispune de conturi locale (conturi legate de dispozitiv) nu vor beneficia de migrarea setărilor de siguranță pe Windows 10 în timpul procesului de upgrade. Acest lucru înseamnă că, după finalizarea procesului de upgrade la Windows 10, părinții vor trebui să configureze setările de siguranță pentru un utilizator copil, împreună cu un cont Microsoft, dacă nu dispune de unul. Pentru a afla mai multe cu privire la modificări, vizitați pagina cu Întrebări frecvente

Sursa : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
OkSeNRo
Admin

Mesaje : 154
Bani Cash : 457
Contributie : 0
Data de inscriere : 20/09/2015
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://gp-zone.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum